neděle, 13. září 2020, 10:00
Zhruba od konce srpna do konce října, v závislosti na sezoně, si každý rok můžeme dopřát burčák. Jeho milovníci tvrdí, že má blahodárné účinky na organismus. Často se ale stává, že si někde u silnice zakoupíme pouhou přeslazenou a předraženou šťávu,...
pátek, 26. června 2020, 15:00
Protipandemická opatření citelně zasáhla všechna místa, kde lidé rádi tráví svůj čas. Stejný osud potkal i podnik, který před dvěma lety otevřel náměštský Pivovar Jadrníček nedaleko obchodního domu Timpo v Neředíně. Jadrošovu Krčmu udrželi při...
středa, 4. září 2019, 22:00
Na přelomu léta a podzimu se začíná burčák prodávat na každém rohu a nechybí prakticky na žádném trhu, jarmarku či podobné akci. Nabízejí ho také vinárny a další kamenné provozovny. Prodávat se smí od počátku srpna do 30. listopadu. Ne vždy jde ale...
středa, 22. srpna 2018, 20:30
Běžně začíná sezóna burčáku až v polovině srpna. Díky tropickému počasí a rekordně brzké sklizni vína se letošní burčák objevil na pultech už dříve. Spotřebitelská organizace dTest se podívala na to, jak probíhají jeho kontroly, jaká jsou jejich...
středa, 25. října 2017, 07:30
Již minulý týden spustili Ondřej Šustr s Jiřím Vyzourkem kampaň na crowdfundingovém webu Hithit. Jako cíl si stanovili 200 000 korun, ze kterých by rádi financovali vývoj dalších příchutí. Nasbíraná částka jim také pomůže zrychlit a zefektivnit...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.