úterý, 11. srpna 2015, 10:30
Ještě nevíte, kam dnes zajít na oběd? Olomoucká Drbna má jasno! Na dnešní, obvzláště chutné menu zašla naše Olomoucká Drbna do Lobster Family Restaurant do nejvyšších pater Šantovky. Mňam!
PŘEDKRM: Kančí paštika, brusinkové želé, opékaná bruschetta
HLAVNÍ CHOD: Mušle sv. Jakuba na grilu, hráškové purée, glazovaná řepa
DEZERT: Čokoládové mascarpone
Pro zahnání hladu a zároveň maximálního uspokojení vašich chuťových pohárků pro vás dnes naše Olomoucká Drbna vytipovala Business menu v olomouckém Lobster Family Restaurant. A proč? Uvidíte sami.
Business lunch nabízí jako předkrm kančí paštiku, brusinkové želé s opékanou bruschettou, což je tradiční předkrm, který má jen jeden jediný úkol - navnadit chuťové pohárky na hlavní menu. I paštika je však připravována netradičně tak, aby i předrkm byl pro každého ojedinělým zážitkem.
Hlavní chod - Mušle sv. Jakuba na grilu, jsou skutečným zážitkem. Jsou dováženy ze Španělska, jsou bohaté na vitamín B12 a jsou připravovány čerstvé na grilu. Výbornou chuť mušlí skvěle podrhne jemně nasládlé hláškové purée a glazovaná řepa. Tento pokrm je také oblíbeným jídlem Gordona Ramsayho.
Jako dezert ochutnejte čokoládové mascarpone , které bylo doporučeno Olomoucké Drbně jako vhodný dezert k hlavnímu chodu a zároveň jako sladkou tečku na závěr.
Chcete i vy mít svůj tip? Napište na sefredaktor@olomouckadrbna.cz
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.