středa, 13. února 2019, 18:00
Jiří Ďuriš se živí už dvacet let jako grafický designer, interiérový návrhář a nyní jako produktový designer a pedagog. To by už samo o sobě stačilo, aby se Jiří objevil v naší rubrice (Ne)obyčejní, vždyť navrhoval i třeba nový interiér známé...
úterý, 12. února 2019, 21:00
Průzkumy spotřebitelské organizace dTest opakovaně ukazují, že tarify českých mobilních operátorů patří v evropském srovnání k nejdražším, zejména v oblasti mobilních dat. Jaké mobilní služby a ceny nabízí sousedé ze zemí Evropské unie, kteří nám...
úterý, 12. února 2019, 19:30
Kill je krásný čtyřletý pitbulteriér, který je vhodný pouze pro zkušeného chovatele těchto plemen. Zpočátku by musel zájemce docházet do útulku, aby si na sebe vzájemně zvykli. Až se Kill s někým seznámí, tak je pak přátelský a mazlivý.
úterý, 12. února 2019, 12:41
„Až na nějaké výjimky budou do dvou dekád všechny platby elektronické.“ Takovou vizi má Miroslav Lukeš, který necelých osm let hájí pozici generálního ředitele společnosti Mastercard pro Českou republiku, Slovensko a Rakousko. O digitalizaci...
pátek, 8. února 2019, 17:00
Pokud vám v autě palubní počítač indikuje kolísání teploty chladící kapaliny, nepodceňujte tuto skutečnost a ihned vyrazte do servisu, říká výrobce vodních čerpadel VAICO.
úterý, 5. února 2019, 19:30
Dior čeká v útulku na nového pána více než půl roku. Je to hravý puberťák, který má rád pískací hračky. Dior potřebuje zkušeného pána a bude vhodné, aby za ním nejdříve docházel, aby si na sebe zvykli.
úterý, 5. února 2019, 18:00
Olomoucký bar Blue Tiger si na poslední den pracovního týdne přichystá speciální akci, při které můžete vypustit páru, ale i džina. V pátek 8. února se budete moci v tomto charismatickém baru na Lafayettově ulici zapojit do komentované ochutnávky...
neděle, 3. února 2019, 14:00
Přírodní antibiotikum se užívá už od středověku, kdy v Evropě řádilo mnoho různých nemocí a epidemií. Zlepšuje krevní a lymfatický oběh a má silný antivirový a protiplísňový vliv. Navíc je tou nejlepší volbou v boji proti kvasince Candida albicans.
pátek, 1. února 2019, 20:30
Než jsem se ke špeku „projedla“ a začala ho v kuchyni používat častěji než nikdy, pár let mi to trvalo. Teď patří slanina i špek mezi ingredience, kterých si cením, protože jak se říká, tuk je nositelem chuti! A co si budeme povídat, právě teď je...
čtvrtek, 31. ledna 2019, 19:00
Když jsem se vrátil z poslední reportáže o dni s ošetřovatelem v olomoucké zoologické zahradě a všechny kolegy jsem otravoval tím, že jsem po zbytek dne smrděl jako žirafa, hádali jsme se, kde je nějaká hranice toho, o čem bych už reportáž dělat...